VELUX FONDEN

VELUX FONDEN er en almennyttig fond, der støtter aktive ældre, øjen- og aldringsforskning samt humanvidenskabelige, kulturelle, sociale og miljømæssige formål for at fremme det danske demokratiske samfund på et oplyst, inkluderende og bæredygtigt grundlag. I 2021 uddelte VELUX FONDEN 335 millioner kr.
VELUX FONDEN er stiftet i 1981 af civilingeniør Villum Kann Rasmussen – grundlægger af bl.a. VELUX A/S og andre firmaer i VKR Gruppen, der har til formål at bringe dagslys, frisk luft og et bedre miljø ind i menneskers hverdag.

Velux Fonden og Faglige Seniorer har indgået en aftale om støtte til blandt andet klubber og foreninger under Faglige Seniorer

En stor tak til VEXUX FONDEN for støtten til at lægge nyt klæde på vores 2. gamle billardborde med meget tyndslidt klæde. Bevilling. Kr. 7.750 i støtte.
Bevillingen er givet i anerkendelse af aktive ældres frivillige indsats i en moden alder.

Vi glæder os til at vise seniorerne i Brøndby vores billardlokale når der er kommet nyt klæde på billardbordene. Så vil vi holde åbent hus for alle seniorer i Brøndby.
Vi holder turnering hvor både damer og herrer deltager.
Når klokken er 10. synger vi dagens sang, derefter får vi kaffe og en skarp, i godt selskab.
Vi har to medlemmer der har været i klubben i 27 år. Der er et godt sammenhold.
I Faglige Seniorer Brøndby er medlemmerne fra 64 til 92 år. Vi er 28 medlemmer.
Den 05-11-2022 har klubben 40 års. Jubilæum.

Stiftet den 05. november 1982.
Klubbens adresse
Kærdammen 1 A kælderen
2605 Brøndby
Åbent hver torsdag fra 09.00 til cirka 12.00

Skrevet af Leif Sønderby

Vores klub blev Døbt . Lo Faglige Seniorer Brøndby. Den 5. november 1982. det er snart 40 år siden. Nu spørger man ikke om fagforeningsbog mere. nu er det en hygge klub. Vi har kun et krav man skal bo i Brøndby Kommune. Om du altid har været hjemme og passe børn og børnebørn, eller gået på arbejde, betyder ikke noget. Vi har 3. skomager borde med god plads til nye medlemmer, Vi har 3. damer på snart 80 år. der mangler en der vil spille Whist med dem. Har i nogen spørgsmål så ring til den unge Formand på 64. år. han kommer i klubben i alle lige uger, han spiller billard. Vi åbner kl. 09.00 alle er velkommen. Alder er bare et tal. Ved vores generalforsamling blev Leif Sønderby valgt som vores nye formand 42 75 61 14. Ole Jensen blev valgt som vores nye kasserer- Anna Larsen blev valgt som vores nye revisor